Restaurant “El Fornell”

ELFORNELL

El Restaurant de la nostra Estació, a peu de pistes, es caracteritza pels plats casolans, elaborats tots a la nostra cuina, i de temporada.

Uns menjars excel·lents acompanyats de les millor vistes, en plena muntanya d’Aransa.

A l’estiu, “El Fornell” obre pas a la muntanya d’Aransa i es converteix en parada obligatòria,  ja sigui per agafar forces i fer una bona excursió als Llacs de la Pera, o bé fer un descans tot baixant del Pic del Perafita. I us esperarem amb un arròs de muntanya per llepar-se els dits, i els postres de l’Esther…boníssims!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

D’altra banda a l”hivern et pots permetre un descans, i fer un bon àpat entre esquiada i esquiada. O bé menjar un entrepà calent al bar. El Trinxat és el plat destacat de temporada,  juntament amb els guisats.

L’espatlla de xai al forn, el plat que s’acaba primer. Sempre acompanyat de patates fregides d’Aransa.

Cuina d'hivern
Espatlla de xai al forn

Vedella amb bolets de temporada de les muntanyes d’Aransa, per sucar-hi pà!

Cuina d'hivern
Tall rodó amb rovellons
Cuina d'hivern
Garrons al forn

I el nostre Trinxat, presentat amb rosta i butifarra negre, un plat típic i carregat d’energia per tot el dia.

Cuina d'hivern
Trinxat de la Cerdanya

 

Tant estiu com hivern, ens hi trobareu amb el millor dels nostres somriures, per atendre-us i servir-vos els millors plats de la Cerdanya, a alta muntanya.

BON PROFIT!

Anuncis